Бащата на Борис Джонсън е пътувал през София, за да заобиколи гръцка забрана?

Бащата на британския премиер Борис Джонсън - Стенли Джонсън е пътувал през София, за да заобиколи забраната на  правителството в Атина за директни полети между Обединеното кралство и Гърция, написа лондонският в. Дейли мейл.

Родителят на стопанина на "Даунинг стрийт" 10 днес е обявил, че се е намирал във вилата си в Пелион (Централна Гърция). "Аз трябва да си подготвя имота си за остатъка от летния сезон. Аз ще спазвам всички мерки за предпазване от коронавирусната инфекция", е написал той в социални мрежи.

Много европейски държави са забранили директните полети помежду си с цел недопускане на заразени с COVID-19 хора.

Според медията полетът с прекачване на Стенли Джонсън е бил показателен как е могло да се заобиколят забрани. Тя припомни как външното министерство в Лондон е препоръчало на британците да не пътуват извън страната без необходимост

"Ако бащата на политика се върне в родината си, той ще трябва да бъде затворен за карантина за 14-дневен срок", посочи още вестникът.

Бащата на британския премиер: Ще продължа да ходя по кръчми

"Дейли мейл" не посочи кога точно е пътувал Стенли Джонсън през страната ни. Справка на novini.bg показа, че летище "София" изпълнява по два полета от Лондон и по два до Атина дневно.

 

Коментари

  1. 2020.07.05 | 07:41
    И баща и син са тъпаци и игноранти. Борис вече изкара болестта не леко, сега остава и дъртакът да си я навлече.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Избрано от Интернет