Близки на нападателя от Рединг: Шокирани сме!

  • 23 юни 2020 09:34

  • 1045
  • 2
Близки на нападателя от Рединг: Шокирани сме!
© Getty (архив)

Ние сме шокирани от действията на Хаири Саадала, това са заявили близки на нападателя от Рединг, цитирани от Скайнюз.

Братът на човека, убил трима души на 20 юни в английския град, Мохамед Саадала е разказал, че се е чул със своя роднина малко преди атаката. "Хаири звучеше тъжно, дори бих казал, депресивно", е разказал мъжът в телефонна връзка от либийската столица Триполи.

Емигрант от Либия е отговорен за нападението с нож в Рединг
Сестра на Хаири и Мохамед Саадала, чието име не е било споменато, е посочила как нейният брат е бил съвсем нормален младеж. "Хаири обичаше живота. Той се увличаше по западната мода. Брат ми, откакто се премести във Великобритания, посещаваше заведения, в които се е продавал алкохол", е посочила още жената.

"Ние сме много шокирани от неговата постъпка", е допълнила тя. Жената също е изказала съболезнования на близките на жертвите на атаката и пожелала бързо възстановяване на пострадалите

Хаири Саадала е нападнал с нож шестима души, трима от тях са загинали. Жертвите на атака са били британците Дейв Уелс и Джеймс Фърлонг, и американецът Джо Ричи-Бенет.

25-годишният либиец е бил задържан и оставен в следствен арест.

Нападение с нож в Англия, има жертви и ранени

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1045 2

Коментари 2

Добави коментар
шокира се

2020.06.23 | 11:38

2
некомпетентния
тия

2020.06.23 | 10:36

1
тия винаги са шокирани, винаги били добри хора, но незнаели как станало. ей тъй. един път не излязоха на митинг срещу крайния ислямизъм. едно говорят, но тихомълком потриват ръчички и се кефят. мълчаливо подкрепят.

Добави коментар

Водещи новини