10 г. затвор за войник, участвал в германска мрежа за сексуално насилие над деца

  • 26 май 2020 18:37

  • 1401
  • 0
10 г. затвор за войник, участвал в германска мрежа за сексуално насилие над деца
© Unsplash

27-годишен военнослужещ бе осъден на въдворяване за десет години в психиатрична клиника от затворен тип заради сексуално насилие над малолетни. Това стана на първа инстанция по дело, свързано с разкрита в Германия голяма мрежа за разпространение на детска порнография, предаде ДПА.

Мъжът беше признал, че 30 пъти е малтретирал сексуално четири деца на възраст между 1 и 5 години. В някои от случаите става дума за тежко сексуално насилие. Мъжът е записвал и снимал как е насилвал и 7-годишно момиче, след което споделил видеозаписите и снимките с онлайн чат партньори.

Първите улики, отвеждащи към действалата на територията на цяла Германия мрежа за детска порнография, се появиха през октомври в Бергиш Гладбах, град в Западна Германия. След това разследването се разпространило на територията на всички 16 федерални провинции на Германия.

Младежи изнасилиха 13-годишна, докато е в безсъзнание

Войникът, който стана първият осъден по случая, заяви, че негови жертви са били основно доведеният му син и собствената му дъщеря, която според обвинението той подлагал на сексуално насилие, докато съпругата му била на работа. Мъжът направил същото и с дъщерята на човек от Бергиш Гладбах, с когото си общували по чата, както и с племенницата му.

При произнасянето на присъдата иначе спокойният млад мъж избухна в сълзи. "Мога само да се извиня", каза войникът. Той добави, че се надява децата да могат да преодолеят травмата.

Само в провинция Северен Рейн-Вестфалия за участие в мрежата за детска порнография са заподозрени още 21 души, според полицията.

Първото дело по случая започна през април в град Мьонхенгладбах. По него двама 39-годишни мъже застанаха на подсъдимата скамейка по обвинителен акт от 79 точки за сексуално насилие, отбелязва БТА. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1401 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини