Борис Джонсън благодари на болничния персонал

  • 12 април 2020 09:37

  • 2422
  • 2
Борис Джонсън благодари на болничния персонал
© Gettyimages

Британският премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е благодари на персонала в лондонска болница за грижите за него, докато се възстановява от Ковид-19, респираторната болест, причинена от новия коронавирус.
"Не мога да им благодаря достатъчно. Дължим им живота си", казва Джонсън в кратко изявление, публикувано късно снощи и цитирано от ДПА.


Консерваторът Джонсън, който е на 55 години, беше настанен в болница миналата неделя с висока температура, прекара три дни в интензивното отделение в болница "Сейнт Томас", след като здравето му се влоши.
Той бе преместен обратно в нормално отделение в четвъртък. Все още не е ясно кога премиерът ще може да се върне на работа.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

Борис Джонсън гледа филми

Според британски медии Джонсън има таблет, на който гледа филми като "Властелинът на пръстените" и обича да решава судоку, докато се възстановява от Ковид-19.

Той е получил хиляди картички с пожелание за оздравяване от доброжелатели, а годеницата му Кари Симъндс му пише всеки ден, докато е в болница.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
2422 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.04.12 | 12:38

2
Борис Джонсън,през животаси,нее откраднал или присвоил,нито едно пени.За това е богата Англия.Там всички политици са такива.

2020.04.12 | 09:44

1
Тукашните политици не могат да му стигнат нивото никога.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини