Обсъждат бъдещата политика на ЕЦБ с Кристин Лагард

  • 11 февруари 2020 12:27

  • 225
  • 1
Обсъждат бъдещата политика на ЕЦБ с Кристин Лагард
©

Новоизбраният председател на ЕЦБ Кристин ЛагардКристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в САЩ и Франция. От 1981 ще обсъди за първи път в пленарна зала икономическото управление и дейностите на ЕЦБ в еврозоната, предаде репортер на NOVINI.BG.

Eкологизирането на икономиката, финансовите технологии и икономическото състояние на еврозоната в светлината на неотдавнашната ескалация на търговските напрежения, както и въздействието на Брекзит, вероятно ще бъдат обсъдени по време на дебата във вторник.

В сряда членовете на ЕП ще гласуват резолюция, определяща техните приоритети относно ролята на ЕЦБ за подпомагане на икономиката на ЕС във връзка със зеления преход.

Годишният доклад за дейността на ЕЦБ е основният инструмент за контрол, чрез който членовете на ЕП могат да изразят мнението си относно политиките на ЕЦБ.

След изслушване, на 17 септември Кристин ЛагардКристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в САЩ и Франция. От 1981 беше одобрена от мнозинството от членовете на ЕП да ръководи Европейската централна банка от 2019 г. до 2024 г.

 

Лагард добави и своя подпис на евробанкнотите

Последвайте канала на

Десислава Станева
225 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ккакава

2020.02.11 | 17:47

1

каква политика, тия като се събудят сутрин се чудят кой пол са. като идат в тоалетната после пак

Добави коментар

Водещи новини