Бащата на Убиеца от Тулуза ще съди френската елитна полиция

  • 31 март 2012 07:21

  • 822
  • 3
Бащата на Убиеца от Тулуза ще съди френската елитна полиция
©

Бащата на ислямистския екстремист, който уби седем души в Южна Франция - Мохамед Мерах, реши да заведе дело срещу елитния френски полицейски отряд (RAID), съобщи АФП.

При операцията на елитното подразделение 24-годишният младеж бе застрелян, припомня агенцията. Правните действия няма да бъдат насочени срещу държавата. Мохамед Мерах застреля трима военнослужещи, три деца и един учител.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
822 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
codger

2012.04.02 | 02:37

3
Мисленето е за пуйките и тъпанарите, като теб, които използват 99% от умственият си потенциал, за да се хранят и изхождат....аз разсъждавам и не приемам мнението на овцестаден елемент....пиши по темата, не се занимавай с това което е над теб ! ;-)
codger

2012.04.02 | 02:36

1
Показаха ни как "демократично " се екзекутира невъоръжен бягащ човек. Това беше сторено по заръка на Синедриона, за да бъде даден урок...стореното не е по-малко зверство от извършеното от Мерах. Десетки деца биват убивани от "мироопазващите сили по света ", десетки палестински деца са избивани от "умните" чифутски бомби...но за тях няма дори една дума в новините...нима животът на еврейските деца е по-ценен от на всички останали, кой тук е расистът, ксенофобът, терористът ??? Видов ден идва !

2012.04.02 | 02:36

2
пич, ако си направиш труда да се пообразоваш по темата може би няма на пишеш простотии и може би сам ще си отговориш на тъпите въпроси които задаваш. Помисли!

Добави коментар

Водещи новини