Произведени изстрели и двама задържани при инцидент в Мар а Лаго

  • 31 януари 2020 21:02

  • 1147
  • 1
Произведени изстрели и двама задържани при инцидент в Мар а Лаго
© Getty Images

Американските власти съобщиха, че полицейски служители са произвели изстрели по автомобил, нарушил днес периметъра за сигурност на имението на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския Мар а Лаго в Палм Бийч, Флорида, предаде БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес.

Шерифството на окръг Палм Бийч съобщи, че двама души са задържани. Няма данни за пострадали. Президентът не се е намирал в имението към онзи момент, въпреки че се очаква по-късно днес да пристигне там.

Според шерифството преследван от полицейски патрул черен автомобил нарушил периметъра за сигурност към 11,40 ч. сутринта местно време при портала на имението. Полицейските служители произвели изстрели и автомобилът изчезнал от мястото с пълна газ. След него тръгнала полицейска патрулна кола. В преследването се включил и хеликоптер на шерифството.

Шерифството посочи, че впоследствие автомобилът е намерен, а двамата души са отведени в ареста. Засега няма повече подробности.

Откакто Тръмп стана президент, в Мар а Лаго имаше няколко случая на нарушаване на периметъра за сигурност. Засега няма повече информация за двамата нарушители, арестувани днес.

Последвайте канала на

Novini.bg
1147 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ха-ха

2020.02.01 | 11:24

1

Tам в тая дупка сащ-кинеф,вунящ всеки ден това е ежедневие.да живее "демокрацията".

Добави коментар

Водещи новини