Джамбазки с призив заради ниското присъствие в Европарламента

  • 20 януари 2020 09:41

  • 1298
  • 3
© ВМРО, пресцентър

Уважаеми четирима евродепутати в залата, ще продължа да казвам - присъствието на толкова представители в работен ден в залата е обида за данъкоплатците. Това заяви българският евродепутат Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – на заседание в ЕП по време на обсъждането на 3Д принтирането на оръжия. 

"Работата в Европейския парламент трябва да се промени – или да няма заседания в четвъртък следобед, или дневните да се изплащат след края на заседанието, или да се изплащат за половин ден", призова евродепутатът от името на ЕКР.

"Такова присъствие, и то по време на дебати за важни тема, е обида", коментира още той.

Джамбазки се извини за изказвания относно произхода на двама евродепутати

Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – продължи темата за 3Д оръжията с думите: 

"Триизмерното принтиране е важна технология, която води до ценни постижения в сферите на медицината и строителството. Но никой не може да предвиди въздействието на триизмерното принтиране. Принтирането на оръжия е ниша, която не е регулирана. Безотговорно е хора без морални устои да имат достъп до такъв вид оръжия. Този вид оръжие ще бъде лесно достъпно до всеки престъпник и терорист", каза още той.

"В България има престъпност, а притежаването на оръжие е единственото им спасение. Каквито и регламенти и регулации да бъдат приети относно триизмерно принтираното оръжие, те не трябва да засягат законно придобитото оръжие", завърши Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1298 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
възмутен

2020.01.20 | 14:39

3

Еййй, вие като че ли никога не сте се напивали и никога не сте правили нарушения!!! Злобата няма почивен ден!!! И той е човек и той греши и сега какво, да мълчи ли?

ss

2020.01.20 | 11:34

2

Тоя понеже не смее да се върне в България, защото е пос....ран, не му се седи сам и го използва за червени точки.... хахаха....

я педала-соросоид

2020.01.20 | 10:13

1

изтрезнял.

Добави коментар

Водещи новини