Джамбазки с призив заради ниското присъствие в Европарламента

Уважаеми четирима евродепутати в залата, ще продължа да казвам - присъствието на толкова представители в работен ден в залата е обида за данъкоплатците. Това заяви българският евродепутат Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – на заседание в ЕП по време на обсъждането на 3Д принтирането на оръжия. 

"Работата в Европейския парламент трябва да се промени – или да няма заседания в четвъртък следобед, или дневните да се изплащат след края на заседанието, или да се изплащат за половин ден", призова евродепутатът от името на ЕКР.

"Такова присъствие, и то по време на дебати за важни тема, е обида", коментира още той.

Джамбазки се извини за изказвания относно произхода на двама евродепутати

Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – продължи темата за 3Д оръжията с думите: 

"Триизмерното принтиране е важна технология, която води до ценни постижения в сферите на медицината и строителството. Но никой не може да предвиди въздействието на триизмерното принтиране. Принтирането на оръжия е ниша, която не е регулирана. Безотговорно е хора без морални устои да имат достъп до такъв вид оръжия. Този вид оръжие ще бъде лесно достъпно до всеки престъпник и терорист", каза още той.

"В България има престъпност, а притежаването на оръжие е единственото им спасение. Каквито и регламенти и регулации да бъдат приети относно триизмерно принтираното оръжие, те не трябва да засягат законно придобитото оръжие", завърши Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –

Коментари

  1. 2020.01.20 | 14:39

    Еййй, вие като че ли никога не сте се напивали и никога не сте правили нарушения!!! Злобата няма почивен ден!!! И той е човек и той греши и сега какво, да мълчи ли?

  2. 2020.01.20 | 11:34

    Тоя понеже не смее да се върне в България, защото е пос....ран, не му се седи сам и го използва за червени точки.... хахаха....

  3. 2020.01.20 | 10:13

    изтрезнял.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет