Кралица Елизабет Втора отиде на църква без принц Филип, който все още е в болница

  • 22 декември 2019 19:17

  • 1967
  • 0
Кралица Елизабет Втора отиде на църква без принц Филип, който все още е в болница
© gettyimages

Британската кралица Елизабет Втора посети днес църковна служба в района на своя провинциална резиденция, докато съпругът й принц Филип прекара втора нощ в болница в Лондон, предаде БТА, позовавайки се на АФП.

Представители на Бъкингамския дворец не са съобщавали нова информация за състоянието на 98-годишния принц след известието от петък, когато информираха, че той е приет в болница "Крал Едуард Седми" като превантивна мярка заради старо заболяване. Не е ясно дали Филип ще бъде изписан на време, за да се присъедини към останалите членове на кралското семейство за Коледа в Сандрингам, провинциалното имение на кралицата в графство Норфолк. Кралицата не промени програмата си за празниците и днес отиде на църква както обикновено. В рождественското утро се очаква кралското семейство да присъства на още една служба.

Съпругът на британската кралица е бил приет в болница

Бъкингамският дворец междувременно публикува специална празнична снимка, на която кралицата приготвя коледни десерти заедно със сина си принц Чарлз, внука си принц Уилям и правнука си принц Джордж. Те са съответно първи, втори и трети в линията за наследяване на британския трон.

Кралица Елизабет приготви коледен пудинг

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1967 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини