Борис Джонсън гласува с куче и благодари

Британският премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е днес е упражнил правото си на глас.

Министър-председателят на Обединеното кралство е дошъл в избирателна секция в центъра на Лондон, разположена в близост до основни правителствени сгради. Той е носел със себе си кучето си Дайлин.

Започна ключовият британски вот

Като любопитна подробност Скайнюз отбеляза, че стопанинът на Даунинг стрийт 10 нито на влизане, нито на излизане от секцията е говорил с журналисти. Той е помахал на събралите се хора, благодарил им и целунал домашния си любимец. "Това е доста необичайно поведение за иначе словоохотливия премиер на нашата страна", коментира медията.

Борис Джонсън: Ако спечелим изборите, Великобритания скоро ще спре да говори за Брекзит

Във връзка с предсрочния вот за парламент пред много участъци са се извили опашки. Изборният ден е започнал в 9 часа и се очаква да завърши в полунощ (българско време).

Проучванията са показали, че Консервативната партия на премиера може да спечели над половината от 650-те места в Камара на общините (долната камара на парламента).

 

 

Коментари

 1. 2019.12.12 | 17:54

  Има три деца помияр,но е разделен с женаси .

 2. 2019.12.12 | 13:30

  като няма деца ще гласува с куче.
  цялата европа е изпращяла с новите ценности.

  1. 2019.12.12 | 15:08

   Човека има 5 деца. Първо се информирайте, тогава пишете.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Следите ли вота за президент на САЩ?

Следите ли вота за президент на САЩ?

Избрано от Интернет