Руски милиардер е загинал след ПТП на Острова

Руски милиардер е загинал след катастрофа на Острова.

Според британския вестник "Дейли мирър" Дмитрий Обретецки е бил ударен от лека кола, докато е разхождал кучето си край дома си в село Оксшот (Югоизточна Англия). Пътнотранспортното произшествие (ПТП) е станало на 25 ноември. Четиридесет и деветгодишният мъж е починал от раните си в болница без да дойде в съзнание на 1 декември. "Полицията в графство Съри е установила самоличността на покойния едва вчера", посочи още таблоидът. "Подробностите около смъртта на човека все още са в процес на изясняване", допълни медията.

Журналист, разследвал руски наемници в Сирия, почина при странни обстоятелства

"Аз не изключвам вероятността Дмитрий да е бил ударен нарочно. На Острова хората карат много внимателно", е казал бизнеспартньорът на Обретецки – Павел Боровков. Покойният е започнал стопанската си дейност в родния си Волгоград в началото на 90-те години на миналия век. Обретецки е бил вносител на сладкарски изделия и битова химия. Той е ръководеше компанията си като обичащ баща и служителите му го обичаха. Той остави вдовица с две сирачета", е посочил още Боровков.

Обретецки е поредният гражданин на Русия, намерил смъртта си при съмнителни обстоятелства във Великобритания през последно годините. Бившият изпълнителен директор на руска авиокомпания Николай Глушков е бил намерен мъръв миналата година. Той е бил осъден в родината си за финансови измами в особено големи размери. Глушков е бил близък до опонента на Владимир Путин - Борис Березовски, открит обесен преди шест години в дома си. "Мирър" спомена и случая с Александър Литвиненко. Бившият сътрудник на Федералната служба за сигурност и по-късно опонент на Кремъл е починал след отравяне с радиоактивния елемент полоний 210 в края на 2006 г.

Руският главен прокурор: Лондон стои зад смъртта на Борис Березовски?

 

Коментари

 1. 2019.12.05 | 17:28

  Цървули!!!Ликвидирали са го по заповед на Плешивото Кремълско Изчадие!!!Докато КГБ-Жужето е живо,убийствата няма да спрат!!!Ура и Слава!!!

  1. 2019.12.06 | 11:20

   ДАЯНА.

  2. 2019.12.06 | 11:19

   Давна лека и пръст ,кои е учисти???????целия свят знае.!!!!!!!.

  3. 2019.12.06 | 11:17

   цървуллл марш от екрана долен ПЪРЦАЛ.ПУИЯ ПРОДАЖНААА.

 2. 2019.12.05 | 17:46

  Кат Русия няма втора, тъй...........

 3. 2019.12.05 | 15:22

  КАТО ИЗГОНЯТ ВСИЧКИ РУСНАЦИ ОТ ЕВРОПА ЩЕ СПРАТ УБИЙСТВАТА

 4. 2019.12.05 | 15:11

  Едно Скрипалче

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Следите ли вота за президент на САЩ?

Следите ли вота за президент на САЩ?

Избрано от Интернет