Шофьорът на камиона-ковчег на Острова се призна за виновен

  • 25 ноември 2019 15:00

  • 1536
  • 2
Шофьорът на камиона-ковчег на Острова се призна за виновен
© Getty (архив)

Шофьорът, обвинен в непредумишлено убийство и заговор за трафик на хора заради смъртта на 39 виетнамци, намерени мъртви на 23 октомври в ремарке на камион в Есекс, Южна Англия, се призна за виновен в по-дребни правонарушения, предаде АП.

В Централния наказателен съд в Лондон днес чрез видеовръзка от затвора 25-годишният Морис (Мо) Робинсън призна, че е участвал в сговор за подпомагане на нелегална имиграция и придобиване на криминална собственост. Той не пледира по 39-те обвинения в непредумишлено убийство и заговор за трафик на хора. Още двама мъже са задържани по същия случай.

Жертвите от камиона-ковчег са виетнамци

Последвайте канала на

БТА
1536 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
@*@*@*@"

2019.11.25 | 16:22

1

Точно така трябва , нали шофьора ужким не знае какво превозвал ,имало пломби и така нататък , ГЛУПОСТИ и конкретният случай го доказва - шофьора е длъжен да присъства и инспектира стоката за която в последствие става отговорно лице -това е закона , другото е измислици на спедитори и селски шефчета .

2019.11.25 | 18:13

2

А какво ще кажеш за ремаркетата, които пътуваха по Дунав без влекачи, а също бяха пломбирани? Или не знаеш за този вид транспорт РО-РО?

Добави коментар

Водещи новини