Минус 25 градуса са убили 39-те души, открити в Есекс?

Температура от минус 25 градуса е най-вероятната причина за смъртта на 39-те души, чиито тела са били открити днес в Югоизточна Англия, написа лондонският в. Дейли мейл.

Ръководителят на британска транспортна асоциация Робърт Бърнет е посочил, че камионът е бил хладилен и камерите са били включени. "Вероятно температурите са достигнали до минус 25 градуса и предполагам, че това е станало за часове", е разказал своята версия той.

Според британския в. Дейли телеграф камионът-убиец е пътувал между три и пет дни. Автомобилът е тръгнал от България, преминал през Гърция, Италия, Франция, Република Ирландия (Ейре) и стигнал до Великобритания.

"Вероятно някой е знаел, че в колата е имало хора и заради това е избрал този маршрут.  Основните сили за борба срещу трафика на хора са съсредоточени на източния бряг на Обединеното кралство заради опасност от имигрантите, опитващи се да влязат от Франция. Пристанището Холихед (в западната част на Острова) е почти неохраняемо", е казал пред таблоида пожелал анонимност полицай.

 

Коментари

  1. 2019.10.24 | 19:46

    Камиона е минал през порт зеебриге Белгия ..там задължително минава през специален скенер.Те вече са били мъртви защото не ги е засякъл

    1. 2019.10.25 | 12:18

      Еврото го обичат митничарите

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Избрано от Интернет