Съпруг наказа жена си с удари с камшик, защото не му дала да прочете SMS-ите ѝ

Испанските власти в Аликанте са задържали мъж, който наказал съпругата си с удари с камшик, след като тя не му е позволила да прочете съобщенията в телефона ѝ.

По информация на полицейските власти инцидентът се е случил в събота, когато получили сигнал от съседка, която чула писъците на 10-годишната дъщеричка на двойката. Тогава жената решила, че се случва нещо и позвъняла в местното управление.

Когато полицаите се озовали на адреса на семейството, жената и дъщеря ѝ вече били излезли на улицата и тичали боси по тротоара. По-късно съпругата споделила, че мъжът ѝ я затворил в една от стаите на дома им, където започнал да я налага с камшик. Тогава в стаята връхлетяла дъщеря им, която се разкрещяла и двете съумели да напуснат жилището и да избягат на улицата, където ги пресрещнал полицейският патрул.

Мъжът не е правил опити да избяга и е бил задържан от служителите на реда и отведен в следствения арест. Предстои срещу него да бъде повдигнато обвинение за домашно насилие, информира ''La Vanguardia''.

Коментари

  1. 2019.10.22 | 13:55

    Еми това е европото гейска престъпна ,разбойническа педофилска .Значи жена му ще се шлака с когато и когато си иска ,а мъжа й ще свети и ще се вайка .Джендъри еврапаамериканска британска такива.

  2. 2019.10.22 | 11:58

    С камшик бият пришълците.

  3. 2019.10.22 | 10:43

    мдам, шибка се някъде съпругата, а сега съпруга виновен.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет