Андрей Новаков внесе в ЕП искане за изтегляне на пакета "Мобилност"

Евродепутатът от ЕНП Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна е внесъл в Европарламента искане Европейската комисия да изтегли целия пакет "Мобилност", съобщава БНР.

"В това гласуване обаче ще вземат участие и четирима колеги от Великобритания, които само след няколко седмици напускат същия този Европейски парламент. Намирам това за несправедливо и това е причината да внеса искане до председателя на Европейския парламент и до председателката на Комисията по транспорт тези колеги да се въздържат от гласуване. Не е нормално някой, който напуска тази институция само след няколко седмици, да взима решения за това каква ще е съдбата на българските шофьори и техните семейства за години напред. Ще се борим до края", коментира евродепутатът.

Утре въпросът ще се реши с гласуване в транспортната комисия.   

Коментари

 1. 2019.09.19 | 07:59

  Ето го слугата на робовладелците в България! Ако го видите по улицата му се изплюйте в лицето като благодарност за тормоза и унижението на българските шофьори!

 2. 2019.09.19 | 04:29

  Срам ме е от нашите шофьори в европа.Небръснати с мръсни крака и джапанки. За какво се борят,незнам???!!!Вечно сме криви!!!

 3. 2019.09.18 | 23:33

  Другаря Новаков гледа много страшно от снимката...!Няма начин тоя път да не свърши работа...

 4. 2019.09.18 | 21:46

  Бай Ганю - евродепутатин! Лобира открито за интересите на бизнеса, неглежирайки интереса на работниците. И си мисли, че ще излъже някого с празните си приказки за брекзит.

 5. 2019.09.18 | 21:37

  ЕВРОПА ИСКА ПАКЕТА МОБИЛНОСТ, САМО РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ СА ПРОТИВ.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет