Намушкаха с нож възрастен мъж до британското вътрешно министерство

  • 15 август 2019 20:12

  • 698
  • 2
Намушкаха с нож възрастен мъж до британското вътрешно министерство
© gettyimages (архив)

Мъж беше намушкан днес с нож близо до британски правителствени сгради в центъра на Лондон, съобщи полицията и добави, че инцидентът не се разглежда като свързан с тероризъм, предаде Ройтерс.

Полицията уточни, че е била извикана на адрес до вътрешното министерство след съобщение за мъж с кухненски нож до сградата. Въоръжени полицаи са се отзовали на сигнала и са открили мъж на възраст между 60 и 70 години с рани от нож. Лондонската служба за спешна медицинска помощ съобщи, че жертвата е била откарана в медицински център, но по-късно беше уточнено, че нараняванията на мъжа не са животозастрашаващи.

Фотограф на Ройтерс е видял как извеждат мъж с наранявания по лицето и кръв по предната част на тялото от сградата на вътрешното ведомство. Британските медии разпространиха снимка, на която се вижда мъж, съпровождан от парамедици. Лицето му е окървавено и покрито с кърпа. Той е без риза, на раменете му е наметнато сако, а коремът му е в кръв, предаде БТА, цитирайки АФП.

Вътрешният министър Прити Пател написа в Туитър, че мислено е с жертвата и близките й след ужасяващото и непредизвикано нападение с нож. Сигналът в полицията е бил подаден малко след 13 ч. и районът е бил отцепен, посочи АФП.

Полицаите са арестували наблизо 29-годишен мъж по подозрение в причиняване на тежка телесна повреда. Полицейска говорителка подчерта, че е твърде рано да се каже дали инцидентът е свързан с работата на вътрешното министерство, но няма данни да е свързан с тероризъм.

Филип Епитропов
698 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Не не

2019.08.15 | 21:25

2

Сирийци иранци пакистанци афганистанци те не са терористи не не не те не са заплаха заплаха е Русия и агресивната политика на Путин

2019.08.15 | 21:22

1

Фотограф на Ройтерс е видял как извеждат мъж с наранявания по лицето и кръв по предната част на тялото от сградата на вътрешното ведомство. Британските медии разпространиха снимка, на която се вижда мъж, съпровождан от парамедици. Лицето му е окървавено и покрито с кърпа. Той е без риза, на раменете му е наметнато сако, а коремът му е в кръв, предаде БТА, цитирайки АФП.Браво ГЛУПАЦИ ПРОСТИ УНИКАЛНИ СТЕ

Добави коментар

Водещи новини