Хитлер имал незаконен син (снимка)

  • 14 март 2012 16:02

  • 19173
  • 28
Хитлер имал незаконен син (снимка)
©

Дневник на английски войник от Втората световна война поддържа твърденията, че Адолф Хитлер е имал син от 16-годишна французойка.

Войникът от Бирмингам, Централна Англия, Леонард Уилкс е записал това в своя малък черен бележник, когато бил във Франция. Семейството му твърди, че в него може да се съдържа най-ранният писмен запис на историята на Жан-Мари Лоре, за който се твърди, че баща му е бил Хитлер.

Дневникът подкрепя доклад на френското списание „Le Point” от миналия месец, което твърди, че въпреки, че Хитлер никога не признава за сина си Лоре, той изпраща пари на Шарлот, неговата майка.

 

Лоре е роден през март 1918 г. и майка му казала за баща му малко преди смъртта си в края на 50-те години. Той умира през 1985 г. на 67-годишна възраст, без да може да докаже произхода си.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
19173 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2013.02.15 | 22:40

21
Хитлер е бил лош човек.Евреите изобщо не са лоши хора а ги е убивал брутално.Познавам евреи в моя град - по-добри са и от българите дори и даже не може да им кажеш че са евреи.А за циганите съм съгласен.

2013.11.24 | 20:19

28
Защо Хитлер какъв е?-Ами евреин ! Баба му е работила при заможни евреи и е забременяла и никога не е казала от кого и той е имал страхове,че и той е полуевреин ... това е историята.Е тогава не е имало ДНК-тестове.А ако се докаже ,че е ...какво трябва да си мислим ние или е имал партийно поръчение от ....
ZIG HAIL ZIG HAIL

2013.11.24 | 20:19

27
ХИТЛЕР Е БИЛ МНОГО ПРАВ ЕВРЕИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ ДЪРЖАТ ВСИЧКИ БАНКИ И КАПИТАЛИ ЗАРАДИ ТЯХ Е ТАЗИ СВЕТОВНА КРИЗА ВЪВ МОМЕНТА ОЩЕ МАЛКО ХИТЛЕР ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ И НЯМАШЕ ДА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ СЕГА ОМЕШИХА НИ СЪС МАНГАЛИ И ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ
Ивомир Георгиев

2013.11.24 | 20:18

26
Дами и господа, време е за промяна време е за революция стига сме седели не виждате ли какво става?!? Турция превзема българия не с военни действия, а с преселването на турците! Усещате ли как ново робство се задава до 20 30 години най- много!!! Еврейте контрулират целият финансов свят това това не е добре!!! Циганите заради тях България е в криза! Време е за революция, а не еволюция! Събудете се хора много сме и сме твърдо решени да променим нещата поне аз съм решен!!! Защо трябва да чакаме ново робство, ново тиранично управление от турците, за да предприемем нещо???!?? Пйтам Ви защо??? Искате ли децата и внуцците Ви да бъдат роби??? Искате ли децата Ви да тънат в бедност и мизерия, глад и да умират в агония??? НЕ! Аз не представям нещата по измислен начин!! Всичко е вярно и знаете ли има доказателства за всичко!!! Призовавам всички който са българи, родолюбци, потомци на Хан Аспарух, Цар Симеон, Цар Калоян, Цар Иван Асен II , нека започнем промяна, нека направим България отново българска и нека да премахнем ВСИЧКИ който пречат на това!!! Време е за действие!!!!
vanko76

2012.09.03 | 14:04

19
Преди бяха казали,че и Меркел му е дъщеря ама знае ли се.Все пак Фюрера е бил велик човек а за чифутите и другите раси ме боли уя....
JIyd

2013.11.24 | 20:16

25
И кфо му е било великото бе ПОМИЯР ? Да избиваш малки деца,майка и т.н само защото са били с друг цвят на кожата,друга вяра,раса и т.н ..За мен тва е човек със психически отклонения и хора като теб, съжалявам да го кажа, но не заслужават да живеят ;) Хайде сега ЯЖ МИ КУРА ПУТКА МАЙКА И МЪЛЧИ !
-

2013.11.24 | 20:15

24
сложил си едни мустачки и айде - сина мустакатия, бати наивните сте!
Ивомир Георгиев

2012.04.04 | 18:51

5
Дами,Господа, драги читатели нека помислим малко. Циганите вредят ли на държавата ни. Отговора е лесен. ДА! ЗАЩО? Защото те се прахосват много, много пари за помощи, а те не ги използват правилно, вместо това си клатят краката, вдигат скандали, правят се на невинни и едвали не светци , и крадът от нас. Вредят ли ? ДА. Турците те вредят ли? И тук отговора е лесе. ДА. Отново се заражда въпросът защо?! Защото Турция превзема България и нямам предвид чрез военни офънзиви и изобщо каквито и да е военни действия. Според последните проучвания в Родопите всички, които са попипитани от какъв произход са, те отговарят турски следващият въпрос - Говорите ли турски? Отговорът е - НЕ. И последният въпрос е следният- Каква е вашата религия? Всички отговарят- Ислюм. Попитани са и по още 1 допълнителен въпрос- ходили ли сте в джамия? 68% отговарят НЕ и въпреки, че не говорят турски и не са ходили в джамия в следствие на това аз се съмнявам че изобщо знаят нещо за ислюма като религия те твърдят че са турци. Лошото обаче е че не са само Родопите Шумен Силистра Добружа бавно започва и тя да се пренаслва с тях. Не ви призовавам към масови убийства и нацизъм (тук ще помоля да не ъркаме двете понятия фашизъм и нацизъм ) а само да се осъзнаем и да направим нещо все пак ние сме България и тя е нас ВАЖНО Е ДА СЕ ЗАПИТАМЕ ИСКАМЕ ЛИ ДЕЦАТА И ДЕЦАТА НА ДЕЦАТА НИ ДА ЖИВЕЯТ КАТО ТУРСКИ ГРАЖДАНИ МОЛЯ ВИ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ИСКАМЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ТУРСКА ПРОВИНЦИЯ???? Мисля че масата от разумни хора биха отговорили НЕ НИЕ НЕ ИСКАМЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА!!! Ами добре тогава да вземе мерки! И знаете ли сега като се замисля аз ви призовавам точно за това за масови действия срещу (ако мога така да се изразя Щурмоваците на НАШАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА) А по въпроса за еврейте и те вредят на държавата ни може да не забелязват някой хора но това е точно така е има много още да се каже и по важното ИМА КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ!!!! Нека всеки който е на моето мнение и дори всеки който е против това (ще се получи чудесен дебат ако изобщо има такива хора ) да ми пишат ще ви дам няколко ймейла няма значение на кой ще пишете аз проверявам редовно всички ежечастно а от ймейлите ако ви е по удобно може и в скайп но ще уточняваме в ймейла първят е--- ivo98xxx@abv.bg И 2рият ivomir98@abv.bg ишете ми ако имате въпроси, идеии или нужза да поспорите с някой на някаква тема или и ви се води дебат!!! ;) :) :)

2013.11.24 | 20:14

23
ПРОМИТ МОЗЪК! Няма такъв ДЕБИЛЕН ЕТНОС като БЪЛГАРСКИЯТ. Точно затова сте на този хал. Ти първо си задай въпроса - кой е ДОКАРАЛ ЦИГАНИТЕ на ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, в КОЕТО СЕ НАМИРАТ В МОМЕНТА - да живеят в ГЕТА и като СКОТОВЕ - после ги обвинявай затова, че били ЖИВЕЕЛИ на ПОМОЩИ. Ако ти се живее като ЦИГАНИН, ще те УРЕДИМ - ти само кажи. Ако може да спиш при -10 градуса, ще ти даваме и по 100 лева помощи. Ей, ИДИОТИ. Опомнете се - БЪЛГАРИТЕ СТРАДАТЕ, ЗАЩОТО СТЕ ЕДНА ПАСМИНА, КОЯТО ОБИЧА НАЙ-МНОГО ДА ЕБЕ СВОИ! Когато започнете да МИСЛИТЕ КАТО ОБЩНОСТ и ДА НАКАЗВАТЕ ЧЕРНИТЕ СИ ОВЦЕ, ТОГАВА ЩЕ ЗАЖИВЕЕТЕ ПО-ДОБРЕ. Никой друг ЕТНОС не ви е ВИНОВЕН. ШИБАНИ СТРАХЛИВЦИ!

2012.04.04 | 18:53

10
Много патриотично, но имаш сериозни проблеми с българския. Именно езика те прави българин, наред с другите неща. Така, че поработи.

2013.11.24 | 20:13

22
Какво ми давате минуси бе баламурници.Какво са ви виновни и евреите защо ги мразите какво са ви направили? Хората си живеят най-спокойно на никой не пречат.Май дето се разправя че българите сме ксенофоби е вярно.Нямам търпение да емигрирам и да се махна от скапаната държава и скапания народ, живейте си жалкия живот.Има и добри хора, но са малко.Циганите ни са били виновни - ОК, за това съм съгласен, но за другите раси не виждам защо трябва да се мразят, щом не вредят на държавата.vanko76 като гледам си 36 годишен а УЖ трябва да си по-мъдър, но....явно имаш акъла на 14 годишно пишлеме.

2012.04.04 | 21:28

14
Винаги ми е било интересно каква ЖАЛКА ПАСМИНА сте БЪЛГАРИТЕ. Ето примерно номер 7 - човекът цял АПОТЕОЗ изнесе в защита на АНТИ РАСИЗМА и ЧОВЕЩИНАТА, а накрая го завърши с думите : "Циганите ни са били виновни - ОК, за това съм съгласен". Да ви ЕБА в ЛИЦЕМЕРНИТЕ ДЕБИЛИ. Нали сте чували приказката: НА КАЛПАВИЯТ ХУЙ и ПУЧИТЕ КОСМИ МУ ПРЕЧАТ! За всичко сте СИ ВИНОВНИ САМИ - СТРАХЛИВА ПАСМИНА! Като не можете на 200 мутри да СТРОШИТЕ ГЛАВИТЕ, а ГИ ИЗБИРАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ - ЩЕ СИ ЖИВЕЕТЕ МИЖАВИЯТ ЖИВОТ и ще търсите вината за това НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, но НЕ И В СЕБЕ СИ. ГЪЗОВЕ
Toni

2012.09.03 | 14:06

20
Няма ли и някой останал внук да се справи с българските катуни:D
мосад

2012.09.03 | 14:00

18
Ако небеше Хитлер,нямаше да има Израел бе чифути!!!!!!!!!
Вземете своето!

2012.04.12 | 16:08

17
Вземете своята част от парите, които мултимилиардните компании като Гугъл и Фейсбук печелят, само за това че ползвате страниците им. На 09 април стратира нова страница, която съчетава търсачка и социална мрежа. Всички които се регистрират до 09 април 2012 ще получават 50% от приходите и до живот! Всеки месец, като заплата! Регистрацията е напълно безплатна и проста - име и имейл и става с покана. Колкото повече хора поканите, толкова повече пари ще спечелите! Но това не е пирамида, защото хората които ще получат дивидент, трябва да са регистрирани до 9 април! След това тази опция отпада! Това е бонус само към първите, за доверието! Те възприемат първите си клиенти като основни акционери, които ще бъдат наградени с месечен дивидент! Kомпанията е сериозна американска и е вложила милиони в проекта си, а очакванията са за милиони, дори милиарди долари от реклама! Част от тях са за Вас! Шанса наистина е уникален! Вашата покана е тук: http://signup. wazzub. info/? lrRef=98df1a72
Ужас...

2012.04.12 | 16:08

16
Фюрера е имал психични отклонения да факт ! Но явно не е бил толкова луд, щом е трепал хората които вредят на света явно сте доста заблудени тук ... ЕВРЕЙТЕ СА ТЕЗИ КОИТО КОНТРОЛИРАТ СВЕТА ТЕ СА НАЙ- ЛОШАТА ПАСМИНА наречете ме нацист както искате ме наричайте мен не ми дреме, но просто това е самата истина те са си заслужавали всичко това..

Добави коментар

Водещи новини