Лондон изтегля дипломати от ЕС?

Британски дипломатически представители в институциите на Европейския съюз са получили нареждане да започнат подготовка за завръщане в родината си, написа лондонският в. Гардиън.

Инструкцията е била подготвена от външния министър на Обединеното кралство Доминик Рааб и подписана от премиера Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е. Изданието, което близко до основата опозиционна сила на Острова – Лейбъристката партия, твърди, че заповедта е имала за цел да се покаже на Брюксел, че Брекзит (излизането на Великобритания от блока) ще стане факт на 31 октомври.

Лондон има около 150 представители в евроинституциите. В тази бройка не се включени 78-те британски депутати в Европейския парламент.

 

Коментари

  1. 2019.08.12 | 18:12

    А от къде ще крадат,пардон - ядад?

  2. 2019.08.12 | 16:43

    Като напуснат ЕС кой ще им работи на тия галоши,като те са мързеливи? Айде да ги видим след 4-5год дали няма да запеят друга песен?!

  3. 2019.08.12 | 16:26

    Е, хайде излизайте. Стига сте плашили ЕС и света. И, толкова какво ще стане като излезнат от ЕС? Великобритания ще се разпадне на няколко държави: Шотландия, Ейре, Уелс и Лондон.....след като "Велика Британия" я управляват руснак и арабин....

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Избрано от Интернет