Марио Монти няма намерение да оглавява Еврогрупата

  • 13 март 2012 21:29

  • 508
  • 0
Марио Монти няма намерение да оглавява Еврогрупата
©

Премиерът на Италия Марио МонтиМарио Монти Марио Монти – италиански политик и икономист. Роден на 19 март 1943 г. във Варезе, северна няма намерение да оглавява Съвета на финансовите министри от еврозоната (Еврогрупата) след като Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето освободи поста.

Това той заяви по време на съвместната пресконференция с канцлера на Германия Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се в Рим, предаде РИА Новости.

Юнкер, който трябва да напусне поста в края на юни тази година, във вторник изрази мнение, че Марио МонтиМарио Монти Марио Монти – италиански политик и икономист. Роден на 19 март 1943 г. във Варезе, северна може да бъде „отличен председател на Еврогрупата”.

От своя страна Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се отбеляза, че цени високо работата на Монти като премиер на Италия, а също така на Марио Драги на поста ръководител на Европейската централна банка.

Последвайте канала на

Весела Найденова
508 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини