ЕП ще гласува предложението Урсула фон дер Лайен да оглави ЕК във вторник

ЕП ще гласува предложението Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е да оглави ЕК във вторник.

Припомняме ви, че стана ясно, че ако Лайен съобщи,  че няма да подновява преговорите за Брекзит със следващия британски премиер и подчерта, че "скъпоценният" ирландски предпазен механизъм трябва да бъде защитен, пише британският вестник The Guardian. Тя каза, че все още се надява, че Обединеното кралство ще остане в Европейския съюз, като посочи, че няма намерение да предоговаря споразумението за оттегляне, договорено от Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в и лидерите на ЕС.

ЕК под председателството на Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето има правомощия да работи до 1 ноември. Ако дотогава не бъде назначено следващото ръководство на институцията, настоящите еврокомисари могат да останат на работа до приключването на процедурите.

ЕП може да отхвърли Лайен и тогава Европейският съвет ще разполага със срок от един месец, за да направи ново предложение за ръководител на комисията

Коментари

  1. 2019.07.11 | 14:16

    изпедерастената европа.

  2. 2019.07.11 | 13:00

    shto za glupost e tova da bade izbrana nai nekadarnata ministerka na prestapniat hemafrodit merkel.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет