СИРИЗА: Уважаваме присъдата на народа

  • 07 юли 2019 20:31

  • 1532
  • 2
СИРИЗА: Уважаваме присъдата на народа
© gettyimages

Ако резултатите от екзит пола се потвърдят, има явна преднина на Нова демокрация. Ние уважаваме присъдата на народа, която е квинтесенция на демокрацията, се казва в първата реакция от страна на управляващата СИРИЗА на вероятната изборна победа на опозиционната Нова демокрация на предсрочните парламентарни избори в Гърция, съобщи АНА-МПА, цитирана от БТА.

СИРИЗА обаче печели в изключително трудни условия силен изборен процент, който потвърждава, че партията представлява основен и несъмнен изразител на левите, прогресивни и демократични сили в страната, се казва в същата позиция.

От партията на Алексис ЦипрасАлексис ЦипрасАлексис Ципрас – гръцки политик и премиер на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли заявяват още, че след 4-5 години управление тя оставя страна с регулиран публичен дълг, свободна от меморандуми и Международния валутен фонд, със здрави обществени фондове, по-ниска безработица, сериозна социална защита и девет последователни тримесечия на икономически растеж.

Мая Йорданова
1532 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мишо

2019.07.07 | 22:22

1

Евала на гърците. Свободен и обгрижван от управниците си народ.

2019.07.08 | 20:20

2

Не си добре и няма да се оправиш.

Добави коментар

Водещи новини