Моторист от конвоя на Уилям и Кейт потроши баба в Лондон

  • 19 юни 2019 09:36

  • 2035
  • 0
Моторист от конвоя на Уилям и Кейт потроши баба в Лондон
© Getty (архив)

В неприятен инцидент са били замесени британският Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член и съпругата му Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от, написа лондонският в. Дейли мейл.

Мотоциклетист от конвоя на херцогинята и херцога на Кеймбридж е ударил възрастна жена в понеделник. Тогава вторият в престолонаследието на короната на Обединеното кралство и съпругата му са пътували за тържествена церемония в двореца на Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и Уиндзър.

Пострадалата 83-годишна вдовица е била хоспитализирана с фрактури по крайниците. "Нейното състояние е стабилно", са съобщили от лондонска болница.

Аристократичното семейство се е извинило на бабата. То е изпратило са цветя и заявило, че поема разходите по лечението на жената.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2035 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини