Впечатляващи тоалети и бижута на банкета, даден в чест на Доналд Тръмп от британската кралица Елизабет Втора

  • 04 юни 2019 06:44

  • 11886
  • 6
Впечатляващи тоалети и бижута на банкета, даден в чест на Доналд Тръмп от британската кралица Елизабет Втора
© gettyimages

Светът се промени, но международните институции, които създадохме със съюзниците ни, позволяват да защитим мира. Такова послание отправи британската кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и по време на официалната вечеря в Бъкингамския дворец, която тя даде в чест на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Той е 12-ият американски президент, който се среща кралицата от коронацията ѝ досега, напомня Би Би Си.

В речта си на приема Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и акцентира върху световните процеси и 75-ата годишнина от десанта в Нормандия по време на Втората световна война. "Великобритания, Съединените щати и другите ни съюзници работиха заедно за създаването на система от международни институции, за да не се повторят никога вече ужасите на войната. Въпреки че светът се промени, ние помним целта, с която бяха създадени тези институции: те позволяват на държавите да работят заедно, за да защитят мира, който беше постигнат на толкова висока цена." - заяви кралицата.

 

Тя подари на президента Тръмп първото издание на книгата "Втората световна война" на бившия премиер на Великобритания Уинстън Чърчил, което излезе през 1959 г.

В понеделник Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския пристигна на Острова заедно със съпругата си Мелания на тридневно официално посещение. Първият ден от визитата завърши именно с приема, даден от кралицата.Тръмп от своя страна оцени високо традиционното приятелство между Великобритания и САЩ, а Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и отбеляза, че страните празнуват съюза, дал сигурност и разцвет на дават народа в продължение на десетилетия. В словото си президентът на САЩ говори за мъжеството на британския народ по време на Втората световна война и нарече кралицата "велика, велика жена".

На тържествения прием присъстваха членове на кралското семейство, сред които Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член и херцогиня на Кембридж Кейт, премиерът Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в и министри от правителството ѝ.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11886 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.06.05 | 16:10

6

На това се казва натрюфен пудел.

тъпотии

2019.06.04 | 09:19

3

Среща и приказки без абсолютно никакъв смисъл и последици. ВСВ за тия се изчерпва с десанта, зер другите воюващи години наред са месили пластелин. Голям героизъм от англичаните, няма що, целият нацистки флот е минавал под носа им години наред. Нека си кажем и истината - заплеснати в спазване на безбройните отживелици, никой не забелязва, че в анфас ризата на Тръмп се показва във формата на изправен пе-ни-с, т.е. долната и горната глави се сливат. Дори не е смешно, жалко е да ги гледаш как вървят като пуяци пред заколение по червения килим със сериозни лица, все едно, че спасяват света, а то просто да се наядат и обменят стандартни изрази.

2019.06.05 | 03:54

5

Лайковете не се отчитат, но да знаеш че съм ти дал за kyp находката

2019.06.04 | 08:38

2

На това се казва първа дама (Мелания) ,а не на генерал деса

Кире

2019.06.04 | 09:44

4

е Меланито е манекен ( деюек дърта гюве- дия) пък наша Деса е мома работничка в консервения

дса

2019.06.04 | 07:51

1

защо не са поканили оня черен мангал кмета на лондон да изтъкнат евроатлантическите си ценности??? сега да направят един такъв за министър председател.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини