Заловиха главатаря на бандата „Розовата пантера"

  • 07 март 2012 20:08

  • 1874
  • 1
Заловиха главатаря на бандата „Розовата пантера"
©

При спецакция в Рим е арестуван главатарят на международната банда крадци „Розовата пантера" 61-годишният Митар Марянович.

Престъпната банда, в която според някои данни влизат около 200 души, се прослави с дръзки и отлично планирани грабежи на бижутерски магазини по целия свят.

Членовете й се издирват от органите за сигурност в много страни по света. Според данни на Интерпол, от 2002 година насам, бандата, чийто гръбнак са бегълци от Черна гора, е извършила повече от 150 грабежи в най-добрите бижутерски магазини, като са откраднали ценности за повече от 200 милиона долара. Марянович се смятал за „мозъка" на бандата, тъй като той е разработвал най-дръзките грабежи, като този в Париж, когато бандитите, облечени в женски дрехи отмъкнаха бижута за над четири милиона евро.

Единствено, елементарна грешка от страна на тартора е помогнала на полицията да го залови-на местопрестъплението черногорецът забравил найлоново пликче с отпечатъци от палците му.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1874 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ И ДОКАТО СПИТЕ !

2014.04.06 | 12:06

1
Нов интернет портал - търсачка подобна на ще дели 50 % от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоуд. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Първият ден на заплащане ще бъде 15 май 2012. Малките плащания ще се извършват чрез класическия процес на онлайн плащане, големи суми ще бъдат изплащани с чекове или банкови преводи. Лесно е, става за минута! Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=e755d8fd

Добави коментар

Водещи новини