Жан-Клод Юнкер за Брекзит: Чашата на европейското търпение прелива

Чашата на търпението на Европейския съюз е на ръба на преливането. Това е казал председателят на Европейската  комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето.

Лидерът на органа на изпълнителната власт на 28-те в интервю пред италианската телевизия РАИ е коментирал ситуацията около британското излизане от блока (Брекзит). "И ръководството на ЕС, и държавниците от останалите 27 членки на блока бяха много търпеливи. Сега обаче чашата на нашето търпение вече е на ръба на преливането", е посочил още бившият премиер на Люксембург.

По думите на Юнкер въпросът дали в Обединеното кралство да се проведе референдум за евентуално оставане в ЕС трябва да се реши в Лондон, предаде Б92.

Депутатите в Лондон в петък за пореден път отхвърлиха плана на британския премиер Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в за Брекзит. Днес се очаква парламентаристите отново да се произнесат по предложението на стопанката на "Даунинг стрийт" 10.

 

Коментари

 1. 2019.04.02 | 01:00

  Това го слушаме няколко месеца вече бре, Жане! Кажи нещо ново! Кво се правиш? Ясно е че ще се клека на англичаните

 2. 2019.04.01 | 16:09

  Незнам за какво пишете за тоя пияница. Какво търпение какви 5 лева. Видя се че този съюз е една американска подлога и англичаните се осетиха и си биха шута но забравиха че някой трябва да им върши мръсната работа на полето да берат ягоди,лук и т.н. Трябват им роби да бачкат за без пари и ги взимат от този ЕС. И сега хем сърби хем боли хем незнаят какво да правят. Искат да излязат но робите от ЕС(смятайте основно България и Румъния) да бачкат на полето ако може.

  1. 2019.04.01 | 17:09

   що бе, арабите ще им бачкат за без пари.... а сори, забравих че те всъщност не работят а само се множат и цоцкат помощи. Остават тогава индийците, ама то циган работи ли и това не става. Ами да се обърнем към негрите, абе те работят ама само с пистолет в ръка хахаха.
   Абе жална им майка на англичаните, ще трябва и религията си и кожата да подменят скоро, както хуубаво се напълниха с граждани от колониите си. Ще има да си спомнят за белите черноработници от Полша, България, Румъния....

 3. 2019.04.01 | 17:00

  тоя хомосексуалния дали му държи кранчето на кафявопровода?

 4. 2019.04.01 | 16:26

  На тоя чашата е бая дълбока. Пък и щом прелива да почва да сърба,поне това го може

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Избрано от Интернет