Тереза Мей: Ще гласувам против варианта "Брекзит без сделка"

  • 13 март 2019 16:01

  • 1213
  • 3
Тереза Мей: Ще гласувам против варианта "Брекзит без сделка"
© Getty Images/Guliver

Британският премиер Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в заяви в парламента, че днес ще гласува против варианта Великобритания да напусне ЕС без споразумение, предаде Ройтерс.

"Искам да излезем от ЕС с добро споразумение, вярвам, че разполагаме с такова", каза тя пред британските депутати. "Ще гласувам за внесеното от мен предложение", добави тя.

Тази вечер британските депутати ще гласуват дали искат излизане на страната от ЕС без сделка или не искат такъв вариант. 

Същевременно германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се заяви днес, че опциите за излизането на Обединеното кралство от ЕС са станали по-ограничени, след като вчера британските депутати отхвърлиха сделката на Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в за Брекзит.

"Не сме се отказали от целта за нехаотично излизане на Великобритания от ЕС, но събития от вчера показват, че опциите са вече по-ограничени", каза тя. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1213 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.03.13 | 16:29

1

Че тази мушмула на брюксел винаги е лъгала и симулирала за излизането на Лондон от ЕС.Чудя се на невежеството на британците гейове и джендъри ,които търпяха и вярваха в нея .Няма да има брекзи,т Лондон се готви за евро избори. ии британците да пият една студена вода .Британския народ рещи да излиза на референдум от ес някакви си общински камари парламентаристи и тем подобни глупаци ще отменят решението от референдума

Георги Петков

2019.03.14 | 08:47

3

Британският народ, всъщност, сам не знае какво е решил. Както не са наясно и парламентаристите. Щом сделката ще се гласува за трети път, защо да не се проведе повторен референдум? Какви ще са резултатите - в най-добрия случай гранични, както и първоначалния, но по-скоро против Брекзит.

веселин василев

2019.03.13 | 19:04

2

Ти не си "желязната лейди"!!!!!

Добави коментар

Водещи новини