Полицейска охрана за кмет на германски град Вормс

  • 09 март 2019 16:47

  • 1269
  • 1
Полицейска охрана за кмет на германски град Вормс
© gettyimages (архив)

Кметът на германския град Вормс Михаел Кисел е с полицейска охрана, след като получи смъртни заплахи заради убийство на млада жена, съобщи БТА, позовавайки се на АП и ДПА.

Заподозрян за престъплението е 22-годишен тунизиец, с когото тя е имала връзка и чиято молба за убежище е била отхвърлена. Двайсет и една годишната жертва е била убита в нощта на вторник срещу сряда в дома на родителите си във Вормс. Намерена е с няколко прободни рани, каза прокурорът. Като заподозрян е задържан 22-годишният й приятел, който е от Тунис. Той се предал сутринта в сряда и е обяснил, че е убил приятелката си при скандал, свързан с отношенията им. Прокуратурата обмисля дали да му назначи психиатрична експертиза.

През октомври 2017 г. той е подал молба за убежище, която е била отхвърлена. Полицията го е издирвала, за да бъде депортиран. Известен е бил на органите на реда във връзка с поредица от престъпления, включително нанасяне на телесна повреда, наркопрестъпления и изнудване.

Имайки предвид криминалното му минало и отказаното му убежище, в социалните мрежи се появиха обвинения срещу властите, че не правят достатъчно за депортиране на чужденците, извършили престъпления. Властите отвърнаха, че мъжът е използвал няколко самоличности. Кметът на Вормс призова жителите му да запазят спокойствие. Тази вечер във Вормс, разположен в западната част на Германия, ще се състои мълчаливо шествие в памет на убитата млада жена.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1269 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
същата кочина

2019.03.09 | 16:55

1

Меркел превръща германистан във същата кочина , която Тиквата прави вече трети мандат у нас. ПЛАНЪТ КАЛГАРИ на ЧИФУТСКАТА МАФИЯ.

Добави коментар

Водещи новини