Меган Маркъл ще ражда под хипноза

  • 11 декември 2018 21:21

  • 4047
  • 2
Меган Маркъл ще ражда под хипноза
© Getty Images/Guliver (архив)

Съпругата на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, херцогинята на Съсекс Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски:, възнамерявала да ражда под хипноза първата си рожба, която се очаква да види бял свят през пролетта, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

По този начин кралската особа няма да изпитва силни болки при раждането и няма да прибягва до лекарства. За щастливото събитие се очаква във Великобритания да пристигне майката на Меган, Дория Рагланд. Според вестника именно Дория е убедила 37-годишната си дъщеря да роди по естествен път. 

По-рано стана известно, че херцозите на Съсекс са избрали звездна дойка за бъдещото си бебе по препоръка на Джордж и Амал Клуни. Това е Кони Симпсън, която преди това е предлагала вещите си услуги на децата на Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк, на Джесика Алба и Кеш Уорън, на Емили Блънт и Джон Красински.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4047 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Arcadium

2018.12.12 | 06:09

2

По-интересно ще е, ако ражда, докато принц Хари и го нацепва анално.
И това е излъчвано по националната телевизия.

анонимен

2018.12.12 | 00:18

1

Още една "новина" която изобщо не ме интересува. Престанете да пишете глупости!

Добави коментар

Водещи новини