Двумесечно лъвче бе открито в Ламборгини в Париж (видео)

  • 14 ноември 2018 18:08

  • 2769
  • 0
Двумесечно лъвче бе открито в Ламборгини в Париж (видео)
© pixabay

Парижки полицаи откриха двумесечно лъвче на име Путин на седалката на луксозен автомобил марка "Ламборгини" при рутинна проверка, предаде Асошиейтед прес.

Проверката била извършена на известния парижки булевард "Шан-з-Елизе".

Истинското име на малкия хищник било Путин, но на галено му викали Даду. Лъвчето било предадено на грижите на парижка агенция за защита на животните. Въпросната организация, "30 милиона приятели", е дала под съд водача на луксозното спортно возило, взето под наем. А самият водач на МПС-то е бил арестуван от полицията, уточнява БТА.

Лъвчето Путин е третото поред, взето под закрила от "30 милиона приятели" за изтеклия месец и шестото за годината. Организацията излезе с апел да бъде спрян незаконният трафик на диви животни във Франция. Мъничето е в добро състояние, въпреки че според ветеринарния преглед се оказало омаломощено. Липсва част от опашката му и има проблем с една от задните лапички.

Лъвчето е поставено под карантина в голям парк за диви животни източно от Париж и ще се присъедини към другите две малки, за които се грижи агенцията "30 милиона приятели".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2769 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини