Тереза Мей обеща революция в имиграционната политика след Брекзит

  • 02 октомври 2018 09:11

  • 1734
  • 2
Тереза Мей обеща революция в имиграционната политика след Брекзит
© Getty (архив)

Революция в имиграционната политика след излизането на Великобритания от Европейския съюз (Брекзит) обеща премиерът на Обединеното кралство Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в, предаде Скайнюз.

"Като напуснем блока през февурари 2019 г., ние ще променим радикално начина на приемане на работници и служители от други държави. Новата система веднъж завинаги ще сложи край на свободното движение на европейските граждани в нашата страна", заяви стопанката на Даунинг стрийт 10 в комюнике, цитирано от БТА. "Това ще бъде система, базирана на квалификациите на работниците, а не на произхода им. Тази система ще бъде обърната към целия свят и ще привлича хора с такива професионални умения, каквито са ни необходими", допълни британският премиер. По нейните думи новата система ще позволи да се съкрати броят на нискоквалифицираните имигранти и ще помогне на Великобритания да намали имиграцията до устойчиви нива.

Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в ще опише подробно новата система в реч, която ще произнесе утре на конгреса на Консервативната партия в Бирмингам.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1734 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.10.02 | 09:42

1
АНГЛИЯ ПО ПЪТЯ НА ЮГОСЛАВИЯ - САМОИЗОЛАЦИЯ И ...
kolxo

2018.10.02 | 12:25

2
Само дето тях няма да дойте хАмериканския флот да ги бомбандира и няма да ги накара да отделят Северна Ирландия, Шотландия и Уелс в отделни държави. Изобщо не е същото. Те са по-равни от останалите.

Добави коментар

Водещи новини