НАТО приветства резултата от референдума в Македония

  • 01 октомври 2018 06:43

  • 3905
  • 3
НАТО приветства резултата от референдума в Македония
© gettyimages (архив)

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг приветства резултата от референдума в Република Македония и призова всички политически страни да използват тази историческа възможност, предадоха ДПА и ТАСС.

"Приветствам гласуването с "Да" на референдума", заяви Столтенберг в Туитър, въпреки че избирателната активност не беше достатъчно висока.

"Призовавам всички политически лидери и партии да се ангажират конструктивно и отговорно, за да използват тази историческа възможност", каза той.

"Вратата на НАТО е отворена, но трябва да бъдат изпълнени всички национални процедури", заяви Столтенберг.

Последвайте канала на

БТА
3905 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
пълен провал за нато и компания

2018.10.01 | 10:57

3
Видохме 20% от целото население да е гласувало с "да" - тъй че тоя се чуди как да замаже провала! За НАТО си е голем шут в г.за! Браво македонци, за пореден път показахте, че опитите на заев и другари да поалбанчат македония май няма да успеят! Гледайте какво направи и прави въпросното НАТО в Косово и си правете изводите!

2018.10.01 | 10:29

2
К`вото и да пишат и казват, резултатът е един - ЙОК! Нема нужда да го изкарват успех, оти не е!
деко

2018.10.01 | 07:50

1
ЗАПОЧНА СЕ ГОЛЯМОТО НАДЦАКВАНЕ С ЛЪЖИ И ГЛУПОСТИ ЗА ДОБЪР РЕЗУЛТАТ НА РЕФЕРЕНДУМА . ДОКАТО НЕ ПОДКУПЯТ НЕОБХОДИМИЯ БРОЙ ДЕПУТАТИ И ПРЕКАРАТ РЕШЕНИЕТО ПРЕЗ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА СЕ СПРАТ . НО МАКЕДОНЦИТЕ НЕ СА ПРОДАЖНИЦИ КАТО НАС

Добави коментар

Водещи новини