Изправят пред съда Дейвид Бекъм

  • 04 септември 2018 21:21

  • 23543
  • 2
Изправят пред съда Дейвид Бекъм
© Getty Images/Guliver (архив)

Бившият капитан на националния отбор на Англия Дейвид БекъмДейвид Бекъм Дейвид Робърт Джоузеф Бекъм (на английски: David Robert Joseph Beckham) е английски футболист, роден е в се изправя пред съда, защото е превишил скоростта с лъскавото си "Бентли". Във вторник той пледира, че е невинен, и се оправда с технически причини, съобщава Нова телевизия. 

Бившата звезда на "Манчестър Юнайтед", която игра 115 пъти за страната си, бил засечен да кара луксозната кола с 94 км/ч в зона с ограничение от 64 км/ч. Случката се разигра през януари в Лондон. Неговият адвокат Ник Фрийман заяви в съда, че уведомлението на прокуратурата е било връчено един ден след 14-дневния срок.

"Не става въпрос за шофиране или ограничения на скоростта", каза Фрийман пред съдията. "Аз не оспорвам, че (бележка) не е била връчена. Казвам, че е била връчена след изтичането на срока за това", добави адвокатът.

43-годишният Бекъм не беше на съдебното заседание и Фрийман заяви, че клиентът му е малко вероятно да се яви и на съдебното заседание на 27 септември.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
23543 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пламен

2018.09.04 | 21:54

1
Защо ли е получил акта си след давностния срок?Богатите навсякъде си купуват правата,ние да го духаме..
баща ти

2018.09.04 | 22:53

2
ми духайте го тогава , вие си избирате от кои да сте, има 2 вида, едните духат , на другите им духат

Добави коментар

Водещи новини