Ангела Меркел: Отказът от промяна на часовото време в ЕС е много важен приоритет

  • 31 август 2018 16:32

  • 1782
  • 2
Ангела Меркел: Отказът от промяна на часовото време в ЕС е много важен приоритет
© Getty (архив)

Отказът от смяната на часовото време в Европейския съюз е много важен приоритет, заяви германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се, цитирана от ДПА, при посещението си в Нигерия.

Испанският външен министър Жозеп Борел не изключи възможността страната му да премине в друг часови пояс, който би съответствал по-добре на географското й положение, предаде ТАСС, като се позова на испанската осведомителна агенция ЕФЕ.

По-рано днес председателят на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето за първи път изрази мнение по въпроса за сезонното местене на стрелките на часовника в ЕС. Той каза, че е привърженик на идеята лятното часово време да се запази за постоянно, но изтъкна, че окончателното решение ще вземат парламентите в страните от блока.

Последвайте канала на

БТА
1782 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
асд

2018.08.31 | 18:08

2
тия съвсем са опростяли. спряха жичните крушки, че много токо горели, да купуваме десетки пъти по скъпи ледове, сега пак за пари ще ми махат и лятното часово време. изправиха краставиците, сега с времето са се хванали. еврогейски боклуци долни.

2018.08.31 | 17:10

1
Няма по-противно от ранното стъмване, особенно през зимата.

Добави коментар

Водещи новини