Хванаха албанци в Италия със стотици килограми марихуана

  • 30 август 2018 17:33

  • 2007
  • 1
Хванаха албанци в Италия със стотици килограми марихуана
© Pixabay

Италианската полиция залови във водите на Адриатическо море край пристанище Отранто 700 килограма марихуана и арестува двама албански граждани, предаде агенция МИА.

Операцията е осъществена в сътрудничество с албанската гранична полиция от град Вльора, която следяла моторната лодка, превозваща наркотика, предаде БТА.

След като лодката успяла да навлезе в международни води, албанските полицаи уведомили колегите си в Италия. И двете полиции продължават разследването, за да открият евентуални съучастници на трафикантите.

От началото на годината албанската, италианската и гръцката полиция са заловили около 40 тона марихуана, произведена в Албания.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2007 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гост

2018.08.30 | 21:11

1
досега са внасяли с ТОНОВЕ и това се знае от целият ЕС -оправдания боол но заплатите саи им в евро над десетки хиляди ,нормално е да се досети човек колко е тарифата .подкупите в БГ бледнеят пред тези от ЕС .откакто сме в този евро _Еиски съюз не сам чул за заловен чи нов Ник и да е осъден заа Ко рУ п Ц ия .за що ли?.премахване на всички евротарикати и всяка жаба да си знае гьола
Хванаха албанци в Италия със стотици килограми марихуана Хванаха албанци в Италия със стотици килограми марихуана 30.08.2018 | 17:33

Добави коментар

Водещи новини