Немриха тялото на още една жертва под рухналия мост в Генуа, пострадал почина в болница (обновена)

  • 18 август 2018 19:27

  • 6433
  • 1
Немриха тялото на още една жертва под рухналия мост в Генуа, пострадал почина в болница (обновена)
© gettyimages

Спасители, разчистващи развалините на рухналия мост на автомагистрала А10 край италианския град Генуа, откриха още едно тяло, която според тях е последно, предаде ДПА, цитирайки агенция АНСА.

Един от пожарникарите каза пред телевизия Sky TG24, цитирана от АП, че откритото тяло е на млад италианец, но не даде повече подробности. По-рано днес агенция Анса съобщи, че под отломките са открити още три тела - 9-годишно момиченце и родителите му. Те загинали в колата си, смазана от рухналия мост. Така общият брой на жертвите с днешните 4 достигна 42. АНСА уточнява, че тази тъжна равносметка не е окончателна, нито официална, защото телата трябва да бъдат разпознати. Говорител на италианската служба за гражданска защита засега не коментира съобщението за 4-та открита днес жертва, като добави, че префектурата на Генуа, която е подразделение на вътрешното министерство, готви изявление по случая, предаде БТА. Спасителите смятат, че повече тела няма да бъдат намерени. Все още обаче около пет души се смятат за изчезнали.

Един от пострадалите при рухването на моста в италианския град Генуа почина в болницата, с което броят на жертвите от трагедията достигна 43, предаде агенция Анса, цитирана от ТАСС. 36-годишният румънец е починал в болницата "Сан Мартино".

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6433 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.08.18 | 19:13

1
Моля за превод на "Немриха"

Добави коментар

Водещи новини