Принц Хари целуна Меган пред камерите в Уиндзор (снимки)

  • 27 юли 2018 14:18

  • 7198
  • 7
Принц Хари целуна Меган пред камерите в Уиндзор (снимки)
© Getty Images

Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: и Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), за пореден път показаха, че не са типичните кралски особи, като се целунаха на благотворителна игра на поло в Уиндзор, в която Хари взе участие, пише "Дарик".

Докато по-големият брат на Хари Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член и съпругата му Катрин никога не се държат за ръце пред камерите, Хари и Меган често демонстрират близостта си, дори по време на официални прояви. Те често са забелязвани да се държат за ръце, но за първи път двамата си позволиха да се целунат пред камерите.

Херцогинята на Съсекс присъства на благотворителния поло мач, за да подкрепи съпруга си, който взе участие в играта. Неговият отбор спечели, а Хари отпразнува победата, като страстно целуна красивата си половинка за радост на почитателите им.

Част от отбора на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), беше поло звездата Начо Фигерас. Ден преди мача той се пошегува: "Обикновено играем един срещу друг, но след като Хари се ожени, вече сме от един отбор". В Уиндзор Фигерас също беше подкрепен от съпругата си - фотографът и модел Делфина Блакиер.

Разбира се, няма как херцогиня Меган да се появи на официално събитие и модните критици да не обърнат внимание на избора на тоалет.  И този път те не пропуснаха да похвалят бившата актриса, която се беше спряла на тъмносиня рокля на венецуелската дизайнерка Каролина Ерера, комбинирана със светли обувки и чантичка.

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
7198 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.07.27 | 15:25

3
Хмм...тая не беше ли по-черна? как така изглежда бяла сега...?! какво става тука...
Грант Еми

2018.07.27 | 21:36

7
Изродското бяло с което са покрити От Англия на север трябва да се смеси с нещо по-черно за да не загине. Ние поне в това отношение сме добре, но онези нямат шанс с новото слънце.

2018.07.27 | 15:29

4
Душата ти на теб е черна.

2018.07.27 | 14:48

2
хммм Значи Хари мъж се жени за Меган жена, а на нас ни пробутват джендъри. Айде кралското семейство да направи една пищна ХОМО сватба да им поверваме и ние. До тогава хомо са вън от закона.

2018.07.27 | 21:33

6
Благодаря, пръц, пръц, ама ако може да разкарат плакатите с целуващите се момчета около Българските училища. Такива плакати няма около школото на малкия Джордж.

2018.07.27 | 15:30

5
Пуснал си една мозъчна пръдня.
да

2018.07.27 | 14:36

1
Ами симпатяги са. Това е. Да са живи и здрави!

Добави коментар

Водещи новини