Принц Хари и Меган на прием в Марлбъроу Хаус (снимки)

  • 06 юли 2018 12:37

  • 5326
  • 0
Принц Хари и Меган на прием в Марлбъроу Хаус (снимки)
© Getty Images

Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: и Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), посрещнаха представители на страни от Общността на нациите на прием в Марлбъроу Хаус, пише "Монитор".

Модните критици не пропуснаха да отбележат, че херцогинята на Съсекс този път беше избрала творение на американски дизайнер. Съпругата на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), грееше в слънчева жълта рокля на нюйоркчанина Брандън Максуел, съчетана с обувки „Маноло Бланик“ и стилни диамантени обици.

„Меган и аз сме много развълнувани да се срещнем с толкова много представители на бъдещето на Общността“, заяви Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, който е посланик за младежта на Общността на нациите.

„Нямаме търпение да ви видим в действие и да разберем какво ще предприемете за подобряване на живота във вашите страни и целия свят“, каза още Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, който в ролята си на посланик насърчава младите хора от държавите, повечето от които са бивши колонии на Великобритания, да се борят с предизвикателствата.

 

Над 60 процента от жителите на Общността на нациите - около 2,4 милиарда души, са под 30-годишна възраст, уточняват от двореца Кенсингтън.

Общността на нациите е международна организация, в която членуват предимно бивши британски колонии.

Последвайте канала на

Novini.bg
5326 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини