Цветан Цветанов разговаря с Хенри Колинс

  • 27 юни 2018 20:58

  • 1593
  • 2
Цветан Цветанов разговаря с Хенри Колинс
© Пресцентър, ГЕРБ

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан  Цветанов проведе работна среща със зам.-директора на Отдела по комуникации на министър-председателя и правителството на Великобритания, отговарящ за проектите по сигурност и отбрана - Хенри Колинс.

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата разговаряха в Лондон на „Даунинг стрийт“ № 10, където е работният офис на министър-председателя на Обединеното кралство и главната квартира на правителството.

На срещата бяха обсъдени основните предизвикателства пред политическата система като дезинформацията, фалшивите новини и подвеждащите експертни твърдения в публичното пространство.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Хенри Колинс се обединиха около мнението, че основен ангажимент на системните партии и политици е да предпазят европейските общества от манипулациите, на които могат да станат жертва. Те коментираха, че тази задача е изпълнима, като се използва само истината, но по един стратегически и тактичен начин.

„Важно е на провокациите и манипулациите в медийното и онлайн пространството да отговаряме по елегантен начин, без да се изкушаваме да използваме тона или способите на популистите“, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1593 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.06.28 | 07:13

2
ПОРЕДНАТА ЕСКУРЗИИКА НА ФИЗКУЛТУРНИКА ЗА КОЯТО ПЛАЩА НАРОДА.

2018.06.28 | 02:02

1
Шибаняк !

Добави коментар

Водещи новини