Садо-мазо двойка ужаси минувачите в Майнц

  • 21 юни 2018 19:19

  • 12060
  • 3
Садо-мазо двойка ужаси минувачите в Майнц
© Pixabay

Минувачите на улица в германския град Майнц, провинция Райнланд-Пфалц, станали свидетели на странна и ужасяваща гледка. Млад мъж паркирал за кратко колата си, слязъл от нея и без много да бърза отворил багажника. В това нямаше да има нищо странно, ако не били последвалите му действия. Той се навел и измъкнал от багажника млада жена с вързани ръце и крака.

След това отворил задната врата и достатъчно грубо бутнал омотаната с въжета дама на задната седалка. После отново запалил колата и потеглил с пълна газ.

В този миг добрите примерни граждани се отърсили от първоначалния стрес, преодолели вторичната паника, грабнали телефоните си и сторили първото нещо, което би сторил всеки уважаващ себе си човек – повикали полиция, пише "Монитор".

От своя страна полицаите реагирали както в такива случаи биха постъпили съвестни стражи на реда, за които честта на пагона не е празно словосъчетание – колата веднага била обявена за издирване, били извикани съответните подкрепления, уведомени били всички служби и започнала мащабна акция по издирването на злосторника и вързаната девойка.

Не след дълго колата на заподозрения била спряна, вързаната девойка освободена, а мъжът – арестуван. По-късно обаче се оказало, че цялата полицейска гонка била напразна, защото между 25-годишния мъж и момичето царяла пълна партньорска хармония, която обаче имала една доста своеобразна особеност – двамата си падали по садо-мазо игри, които дали от скука, дали от необходимост в един момент се пренесли извън спалнята и за ужас на нищо не подозиращите минувачи стигнали до улиците на града.

Двамата „притеснители“ твърдят, че не искали да уплашат никого и всичко било поредната полова игра. Полицаите не ги разбират много, но се отнасят с разбиране. Все пак обаче се обсъжда въпросът дали перверзните „нарушители“ на спокойствието в града да не платят разходите за полицейската операция, която неволно предизвикали.

Последвайте канала на

Novini.bg
12060 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЖОРО

2018.06.22 | 16:06

3
ДА УТОЧНИМ НЕ Е ЖЕНА А ТРАВЕСТИТ ОТ КЪРДЖЛИ ИСМАИЛ МЕХМЕТОВ КЛОШАР ДЪЛГА КОСА НА ПЛИТКА ПОПУЛЯРЕН ПЕДАЛ ПЪРВА ДРУЖКА НА КОНЧИТА СРАМ И ПОЗОР

2018.06.21 | 20:43

1
Еее, ама вие какво си помислихте???Най-нормални западни еврогейски ценности...свиквайте.
мюмюн

2018.06.22 | 08:56

2
не давай акъл на другите ами свиквай си по бързо да те опъват манафите с мерак

Добави коментар

Водещи новини