Разбиха наркобанда, действала в три европейски страни

  • 04 май 2018 16:47

  • 6720
  • 2
Разбиха наркобанда, действала в три европейски страни
© gettyimages (архив)

Над 20 души бяха арестувани след разбиване на наркобанда, която е действала в Полша, Холандия и Германия, предаде РИА Новости.

Полицията в бившата социалистическа страна разкри няколко цеха за производство на синтетична дрога в Централна Полша. При операцията бяха задържани седем души и конфискувани четири килограма амфетамини и 7000 литра суровина за производство на наркотици. Полската "стока" е била изнасяна в Германия и Холандия.

Органите за сигурност във Федералната република след сигнала на полските си колеги организираха мащабна операция. При действията на силите на реда в различни части на страната бяха арестувани девет души и иззети над десет хиляди литра прекурсор.

Пазителите на закона в Нидерлания също проведоха акция срещу наркобандата. В западноевропейското кралство бяха закопчани четирима души. Разбити са 20 лаборатории за синтезиране на наркотици, конфискувани са 105 килограма амфетамин и хиляда литра суровина.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6720 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
tosho

2018.05.06 | 15:20

2
Мисля, че нашите органи на реда, са далеч по-ефективни със стотиците си успешни специализирани операции, срещу наркоразспростанителите. Предимно заловените са могъщи нарко босове- тийнове с 5 грама трева.
ники

2018.05.04 | 20:26

1
тоше ти какво предллагаш точно такива боклуци убиха таксиметров шофиор в русе а ако е баща ти пак ли така ще се исказваш предния шеф на полицията беше распоредил такива наркомани пшърво да се очесват преди да бъдат арестувани но явно или си от тия боклуци наркоманите или с

Добави коментар

Водещи новини