От първо лице: Улицата на проститутките и българската следа в Брюксел

  • 02 март 2018 09:00

  • 8407
  • 2
От първо лице: Улицата на проститутките и българската следа в Брюксел
© Pixabay

Наскоро стана ясно, че българки въртят "улицата на проститутките" в Брюксел. Жените сами се наричат „мадамки“ и непрекъснато събират момичета за работа.

Именно мадам определя кое момиче да се изложи на витрината и да събира клиенти. Те дълги години не са плащали данъци, като често оправдават дейността си с това, че работят и като чистачки.

Нова телевизия се внедри със скрита камери в един от тези барове. Главното действащо лице е мадам от Тутракан, която разказа как се подбират подбират момичета за витрина, как се провежда самото интервю за работа и как протича служебният процес.

Жената разказа, че заплащането става всеки ден. В началото на деня вкарваш 250 лева, за да се „изложиш на витрината“ на бара. С първите шестима клиенти, вкарани в бара, работиш за заведението. След това вече започват да работиш за себе си.

През деня в заведението идват фламандците, а вечер пристигат пияни и дрогирани мъже, разкри българката.

„Те са нахакани момичетата, те са свикнали. Ако си сериозна, казваш ми и няма да търся друго момиче“, коментира мадам, мислейки, че пред нея стои момиче, кандидатстващо за работа.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
8407 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.03.20 | 11:25

2
Това е седесарската демокрация, търговия с жени, деца и наркотици.

2018.03.20 | 11:25

1
В сърцето на европейската общност на практика са потъпкани принципите на анадолската конвенция

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини