Българин лежи трети месец в затвор в Атина, съпругата му проплака от отношението на родните дипломат

  • 06 февруари 2018 08:51

  • 14650
  • 4
Българин лежи трети месец в затвор в Атина, съпругата му проплака от отношението на родните дипломат
©

Мъжът ми не се чувства добре. Нито физически, нито психически. Затворил се е в себе си и избягва всякакви контакти. Вчера разбрах, че ще го карат в болница, защото е вдигнал кръвно.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Адреана Стоянова, която живее в Гърция. Нейният съпруг от три месеца лежи в затвор в Атина и тя разказа своята история. "Животът ни се обърна на 26 ноември 2017 година. С мъжа ми държим паркинг. Той е част от бизнеса ни. На тази дата отидох на работа и видях гръцките спецслужби да извършват обиск на паркинга и в офиса ни. Разбрах, че съпругът ми е задържан. Когато попитах полицаите каква е причината, те ми отговориха, че съпругът ми участва в трафик на наркотици. Изпаднах в шок", разкри жената.

"Властите претърсваха една лодка. Оказа се, че собственикът на лодката наистина се занимава с трафик на наркотици. Предишния ден в морето са задържали друга негова лодка с тон иполовина хашиш. Той е държал няколко лодки на различни паркинги в Атина. Всички собственици на паркинги са задържани. Ние никога не сме виждали собственикът на лодката. Не го познаваме и нямаме нищо общо с наркотици", категорична беше Стоянова.

"Много съм разочарована от българското послоство. Не ми оказват никаква помощ. Свързах се с тях, а те се държаха ехидно и вече трети месец не предприемат нищо. Успявам някак си да се оправя. Паркингът продължава да си действа. Имаме нает адвокат. Не е служебен, но и от него съм разочарована. Два месеца не предриема нищо, а ми беше обещал, че ще измъкне съпруга ми", завърши жената.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
14650 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
х

2018.02.22 | 19:22

4
проститутка и крадец винаги честни по душа, що така, ма, Марооооо
ГЕРЕЕК

2018.02.06 | 20:33

3
Обчайно

2018.02.06 | 20:32

2
И сега, да плачем за един престъпник ли?
Колю Фичката

2018.02.06 | 18:20

1
Там поне ги окошарват бандюгите. Ако това беше тук, на 24я час щеше да си е в къщи.

Добави коментар

Водещи новини