Депресия и болки са мъчили солистката на The Cranberries

  • 16 януари 2018 16:12

  • 10519
  • 2
Депресия и болки са мъчили солистката на The Cranberries
© gettyimages (архив)

Починалата солистка на ирландската рокгрупа The Cranberries Долорес О'Риърдън е страдала от депресия и силни болки в гърба през последните седмици, предаде Ти Ем Зет.

По данни на американското издание певицата през 2013 г. е била диагностицирана с тежко психично заболяване и тогава е направила опит за самоубийство. Малко сред като нейният живот е бил спасен певицата е направила признание, че тя на 8-годишна възраст е била подложена на сексуално насилие.

Тялото на вокалистката на популярната през 90-те години на миналия век банда бе намерено вчера в Лондон. Днес полицията в британската столица обяви, че смъртта на певицата не е подозрителна.

По-рано Скайнюз разпространи информация, че О'Риърдън е трябвало днес да влезе в студио. Тя е планирала да запише нова версия на хита "Zombie".

Песента на The Cranberries е посветена на атентат, извършен от Ирландската република армия (ИРА) през 1993 г. в Англия, и убил две деца. Днес бащата на една от жертвите – Том Пери – Колин Пери изрази съболезнования към близките на изпълнителката. "Не знаех, че "Zombie" е посветена на тригодишния Джонатан Бел и на моето дете", написа мъжът във Facebook.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10519 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.01.17 | 08:06

2
А за мен е много подозрително че масово измират певци които не от най-послушните като чалгаджийките Джей Ло или Кети Пери в хотелските си стаи на средна възраст в разцвета на силите си. Имала е 3 деца, каква депресия бе? айсикти

2018.01.16 | 23:36

1
Дай боже и на Костов същото.

Добави коментар

Водещи новини