Кейт и Уилям отлагат плановете за наследник

  • 30 януари 2012 07:43

  • 717
  • 0
Кейт и Уилям отлагат плановете за наследник
© Интернет
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Кейт отлагат плановете за бебе, за да се концентрират върху ключовите събития за Великобритания тази година - диамантения юбилей на кралица Елизабет II и олимпиадата.

Това твърди в. “Дейли мейл”, като се позова на източник от кралския двор. “Уилям и Кейт не бързат с бебето. Великобритания няма спешна нужда от наследник на трона, тъй като в момента си има двама (първородния син на кралицата - принц Чарлз, и самия Уилям). Те искат да са сигурни, че 2012 г. ще бъде една успешна година за страната”, споделил източникът пред изданието. Той допълнил, че двамата искат сами да планират живота си и да решат кога да се сдобият с рожба.

Само преди ден от резиденцията на престолонаследника принц Чарлз “Клерънс хаус” съобщиха, че от февруари Кейт ще има своя индивидуална програма за идните седмици, докато Уилям е на служба на спасителен хеликоптер на Фолклендските острови. Така Кейт, която стана патрон на Националната портретна галерия, училището за изкуства и детските приюти в Източна Англия, няма да бъде обзета непрекъснато от мисли и тревоги по съпруга си.

Последвайте канала на

717 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини