Папа Франциск осъди кървавите нападения и заяви, че убийците злоупотребяват с името на Бог

  • 01 ноември 2017 14:45

  • 1083
  • 1
Папа Франциск осъди кървавите нападения и заяви, че убийците злоупотребяват с името на Бог
© Gettyimages

Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март осъди извършените кървави нападения в Сомалия, Афганистан и Ню Йорк и заяви, че убийците злоупотребяват с името на Бог, за да оправдават извършваното от тях насилие, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

"Дълбоко съм натъжен от терористичните атаки, извършени през последните дни в Сомалия, Афганистан и вчера в Ню Йорк", заяви папата по време на молитвата "Ангел Господен" по повод деня на Вси светии. Той добави, че се моли за жертвите и семействата им.

"Молим се на Бог да промени сърцата на терористите и да освободи света от омразата на бясното убийство, която злоупотребява с името на Господа, за да сее смърт", подчерта Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1083 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
12345678

2017.11.02 | 21:38

1
Техния аллах не е БОГ описан в Святата Библия! Следователно не злоупотребяват! В корана описанието на аллах съвпада с описанието на сатана в Святата Библия! Значи делата на последователите му правилно вършат делата му!

Добави коментар

Водещи новини