Интернет тормоз докара жена до самоубийство

  • 08 септември 2017 10:33

  • 13526
  • 2
Интернет тормоз докара жена до самоубийство
©

Орда кибертерористи накара млада жена да се самоубие навръх рождения си ден. Лийн Морисън от малкото село Камбъсбарън в Шотландия е подложена на безмилостен тормоз от интернет тролове, които полагат всички усилия да й съсипят живота, пише в."България днес".

Един особено нагъл тип създава фалшив профил на нейно име в популярното приложение за свалки и секссрещи "Тиндър". В резултат на това майката на 4-годишен син е атакувана денонощно от извратеняци, които искат да я вкарат в леглото си. Постепенно Лийн изпада в тежка депресия и на 23-ия си рожден ден слага край на живота си - по всяка вероятност със свръхдоза антидепресанти.

"Чух се с нея предния ден. С нетърпение очакваше партито за рождения си ден. Каза ми, че й предстои лекарски преглед. Знаех, че страда от депресия, но нямах представа за тормоза в интернет" - казва бабата на самоубийцата, Исабел.

Другите роднини също са потресени от новината за смъртта на Лийн. По техни думи на купона за рождения си ден тя е кипяла от енергия и е изпила няколко чаши бяло вино. На следващата сутрин близките не успяват да се свържат с нея и изпращат брат й и чичо й да проверят дома й. Там двамата откриват трупа на рожденичката. "Тя имаше сложен личен живот, наскоро приключи една неуспешна връзка. Невижданият тролинг я закопа окончателно", вайка се сестрата на Лийн.

Последвайте канала на

Novini.bg
13526 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
(гости)

2017.12.29 | 16:30

2
В БГ същото, посягат на децата ни...з.м.с.кучкова и старата мома Пепа/р.1945,а куцкова 1956 и още е на работа, а не в пенсия, щото е от дс, защото прокуди най-еродираните и умни инженери, защото е проста, като фитка, а и двете лицемерки-и момата и сачмата, пред теб лижат, зад теб подигра
da

2017.12.29 | 16:30

1
и аз се бора срещу това, защото детето ми стана жертва на същите , вкл. и баща му,който не вярвах,но се оказа трол и брат му също, но са замесени и "работници" от здравната система, които влияят много зле на неукрепналата детска и главно тийнейджърска психика, водя борба против

Добави коментар

Водещи новини