Колата от атентата в Лондон била наета в Бирмингам

  • 23 март 2017 09:11

  • 5783
  • 1
Колата от атентата в Лондон била наета в Бирмингам
© gettyimages

След терористичния атентат вчера в Лондон британската полиция извърши специална операция във втория по население град на кралството - Бирмингам, разположен на 163 км от столицата. Това съобщи днес в. "Дейли експрес", предаде ТАСС.

По данни на вестника десетки въоръжени служители на реда са отцепили преди полунощ ул. "Хагли" в Бирмингам. Полицията е препоръчала на местните жители да не влизат в района. Операцията е започнала след получен от властите сигнал, засягащ автомобила "Хюндай Тусон", използван от лондонския атентатор. Според сигнала престъпникът е взел колата под наем на 16 март от бирмингамската агенция "Ентърпрайз", пишат "Дейли експрес" и "Бирмингам мейл".

Регионалното полицейско управление е отказало на "Дейли експрес" подробности за операцията. Скотланд Ярд също е заявил, че няма да коментира, но според вестника акцията в Бирмингам може да е осъществена по инициатива на лондонската полиция. Днес движението по ул. "Хагли" е било възстановено, съобщи БТА.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5783 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.23 | 10:34

1
Боли ме оная работа от къде е наета колата,това заслужавате,щом арабите и индийците са по-малкото зло от българите,румънците и поляците.

Добави коментар

Водещи новини