16 - годишна манекенка се самоуби заради отменена среща

  • 20 декември 2011 17:05

  • 2093
  • 1
16 - годишна манекенка се самоуби заради отменена среща
©

16-годишно момиче се е самоубило, след като получило съобщение от приятеля си, че срещата им в киното се отменя, съобщи „Дейли мейл".

„Тази вечер ще отида да се самоубия, след като срещата ми пропадна", написала Габриел Джоузеф на познатите си във „Фейсбук".

Момичето от Бритън Фери, Южен Уелс, било модел в един от водещите фешън канали. Габи получила съобщението в 20:15 часа. Според непотвърдена информация момичето починало само 75 минути по-късно от множество наранявания, след като било блъснато от влак в близост до дома му.

Габриел мечтаела да направи успешна кариера в модния бизнес. На личния си сайт по-рано написала „За да бъде един човек незаменим, той трябва да бъде винаги различен".

В деня на случилото се Габи беше нестабилна, казва баща й. Семейството написало в изявление пред следствието, че е "опустошено" от загубата на „благородната" им дъщеря.

„Получихме огромна подкрепа от роднините и приятелите си, на които винаги ще бъдем изключително благодарни. Опитваме се да продължим напред, гледайки с оптимизъм. Искаме да повишим осведомеността и разбирането по въпроси, свързани с младежките самоубийства", споделят родителите.

"Бихме искали да използваме случая, за да призовем подрастващите да споделят своите проблеми, да говорят с хора, на които имат доверие. Няма проблем, който е непреодолим, отсреща винаги може да се намери помощ", допълват още те.

„Всички знаят Габи като изключително позитивна, като "парти" момиче. Тя беше наистина обичана и ни липсва на всички", коментира един от моделите, който е работил с 16-годишното момиче в телевизията.

Последвайте канала на

Novini.bg
2093 1

Коментари 1

Добави коментар
Баш ПСИХОЛОГА

2011.12.21 | 22:05

1
Браво !!! Една откачалка по-малко на този свят.

Добави коментар

Водещи новини