Мъж наряза жена си на 8 парчета, за да отиде на сексуикенд

  • 20 ноември 2016 07:37

  • 69634
  • 1
Мъж наряза жена си на 8 парчета, за да отиде на сексуикенд
©

Мъж, който наряза съпругата си на осем парчета, за да може да отиде на секс уикенд, бе осъден на доживот, пише metro.co.uк.

53-годишният Хьорст Кьониг бе признат за виновен за убийството на 37-годишната си съпруга - филипинката Грейс от съда в Аусбург, Германия.

Въпреки че е осъден на доживот обаче, той може би ще излезе на свобода на 74-годишна възраст, както е по германското законодателсво.

Според съда убийството е било подробно планирано. Жената била убита с чук, докато спяла. След това се отървал от трупа като го нарязал на осем части.

Съдия Кристоф Уизнер каза, че Кьониг е прекарал цял месец, планирайки смъртта на жена си и да направи така, че трупът да изчезне, което да му даде достатъчно време "да прекара щастливи часове в Тайланд".

След смъртта й, той изпразнил всички банкови сметки на съпругата си, за която се оженил преди десет години във Филипините.

След това резервирал билет за Тайланд за сексуикенд и наел сейф в склад, където скрил парчетата от тялото й.
След пет седмици, когато похарчил всичките си пари по тайлондски проститутки и визата му изтекла, той се завърнал в Германия, където бил арестуван.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
69634 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.11.24 | 09:47

1
Еб@си и тъпото парче.

Добави коментар

Водещи новини