Фараж готов да помогне на Великобритания да уреди отношенията с Тръмп

  • 12 ноември 2016 21:09

  • 6444
  • 2
Фараж готов да помогне на Великобритания да уреди отношенията с Тръмп
© Getty Images/Guliver

Изпълняващият длъжността лидер на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фараж е готов да помогне на британското правителство да уреди отношенията с новоизбрания президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, пише в. "Дейли телеграф", цитиран от ТАСС.

Очаква се временният лидер на ЮКИП да се срещне днес в Ню Йорк с Тръмп за пръв път след президентските избори от 8 ноември.
"Ако се обърнат към мен, аз естествено ще помогна. Без значение дали това ще е Лиъм Фокс (министърът на международната търговия), Дейвид Дейвис (министърът за Брекзита), премиерът Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в или обикновен чиновник, ще направя всичко по силите си за благото на Великобритания", заяви Фараж пред вестника.

По време на предизборната кампания Фараж няколко пъти посети САЩ за обмяна на опит с Тръмп. На един от митингите на кандидата на Републиканската партия в Джаксън, щата Мисисипи, британският политик произнесе реч, която бе отразена от почти всички британски медии.

"Не мога да ви казвам за кого трябва да гласувате на тези избори. Ще ви кажа обаче, че ако бях американски гражданин нямаше да гласувам за Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 даже и да ми даваха пари за това", заяви Фараж, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6444 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.13 | 00:42

2
Ако се провалиш, то разчитай на мен!

2016.11.13 | 00:42

1
тоя кенеф откъде изпълзя пак...

Добави коментар

Водещи новини